Uthyrning av babyskydd 

Babyskydden hyrs och lämnas åter i Skogshöjdens kyrka, Torngatan 67 i Trollhättan (gångavstånd från NÄL). 

Vi hyr ut Axkid Babyfix och Axkid Modukid, båda med bas. Vi har ett mindre antal Modukid men finns båda modellerna inne får du välja. Hyran är 700 kr för Babyfix och 1300 kr för Modukid, hyran är för nio månader. Babyfix kan hyras utan bas för 500 kr. Du betalar med Swish eller faktura.

Babyskydden bokas inte, det finns alltid inne. Hyr gärna några veckor i förväg, hyrestiden är nio månader från dagen då babyskyddet hyrs, men det är sällan man behöver använda det så länge. Byt till en större bakåtvänd bilbarnstol när barnet sitter ganska stadigt självt (ofta runt 6-9 månader).

OBS! Det är sommartider babyskyddsuthyrningen!

Öppet alla tisdagar kl. 11.00-14.00 

Onsdag kl. 09.00-12.00 OBS! Onsdagar stängt vecka 28, 29, 30 och 31, även NTF håller stängt.                                                                                                                                                                                                       

vriga dagar kan vi på NTF ibland hjälpa till, kontakta oss i så fall på 0733-610 354. Vi finns på Kardanvägen 41).

På röda dagar, mellandagar och ”klämdagar” är det stängt. Har långt att åka så ring Skogshöjdens kyrka 0520-47 29 97 eller NTF 0733-610 354, för säkerhets skull och kolla så att det är öppet (ibland inträffar något vi inte kan förutse). 

Har du frågor ring NTF FyrBoDal, 0733-610 354 eller 0733-610 356

Telefon till Skogshöjdens kyrka 0520-47 29 97 Här hittar du Skogshöjdens kyrka

Vid återlämnandet skall tyg och kuddar vara nytvättat (torktumla inte!), var sparsam med parfymerade tvätt- och sköljmedel. Själva babyskyddet, under tyget, skall vara urtorkat och rent, var försiktig med frigoliten. Solskyddet handtvättas. Basen skall vara avtorkad. Är detta inte gjort får du åka hem och göra om eller betala en tvättavgift på 400:- (swishas på plats).

Se till att nackkudde, bälteskuddar, rumpkudde och solskydd är med vid återlämnandet. Till modellen Modukid finns även en sidokudde, skydd för bältesknäppet och en kardborrerem till axelkuddarna. Är detta inte med kan du leta hemma, hittar du inte får du en faktura på det som saknas.

Babyfix montering You Tube

Modukid montering You Tube

Hur kontrollerar vi våra babyskydd?

Ett babyskydd har en livslängd på cirka 10 år. 

När vi får tillbaka babyskyddet gör vi en första koll när kunden är med. Sedan går babyskyddet vidare för en noggrann kontroll och recond. Är något för slitet, trasig eller vi ser att något inte är ok så kasseras babyskyddet. Babyskydd och bas är id-märkta så att vi kan kontakta den som haft dem.

Skulle ni krocka med babyskyddet så kostar det ingenting, vi löser det med ert försäkringsbolag. Vi tar tillbaka babyskyddet, kasserar det, och ni hämtar ut ett annat.

Alla barn har rätt att färdas säkert i bilen. Västra Götalandsregionen har gett NTF FyrBoDal i uppdrag att ansvara för uthyrningsverksamheten i vårt område.

GDPR dataskyddslagen

När du hyr babyskydd av oss så behöver vi dina personuppgifter för att kunna kontakta dig om; du inte lämnar tillbaka babyskyddet inom avtalad tid, om något saknas eller om babyskyddet är skadat. Vi skickar även ett informationsbrev till dig någon vecka efter du hyrt babyskyddet.

Vi behåller dina uppgifter enligt gällande bokföringslag. Vi lämnar inte vidare dina uppgifter till en annan part annat än inkasso om det skulle behövas. Det är NTF FyrBoDal och Returen som har tillgång till dina uppgifter. Vi arkiverar dem hos Regionarkivet tills dess att de blir förstörda.

De uppgifter vi har om dig är de du lämnar i samband med att du hyrde babyskyddet. Har du flyttat och vi skulle behöva kontakta dig så sparas även den nya adressen.