Ny projektledare - ansökningstiden har löpt ut och urvalet är påbörjat

.

I rollen som projektledare hos oss på NTF kommer du att arbeta med att genomföra redan befintliga projekt samt att sälja in och driva nya projekt. Genom utbildning och information påverkar vi till ett trafiksäkert beteende. Ena dagen informerar du elever i grundskolan och den andra äldreorganisationer. I tjänsten ingår också att underhålla kontakter med medlemsorganisationer, kommuner och företag.

Vi söker dig som har

  • ett intresse för trafik och trafiksäkerhet
  • lätt för att möta människor och knyta kontakter
  • erfarenhet av att tala inför grupper
  • god förmåga att självständigt planera och organisera ditt arbete samtidigt som du har en god samarbetsförmåga

Vill du arbeta med trafiksäkerhet och trivs med ett stundtals högt tempo är detta ett intressant och engagerande arbete. Varje dag gör vi nytta för människors hälsa och säkerhet

Då vi är en liten arbetsplats kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet och för rätt person kommer vi att erbjuda ett varierande och mycket stimulerande arbete där du har möjlighet att påverka utvecklingen och uppdragen i stor utsträckning. Du är inte rädd för att hjälpa din kollega och hugga i när det behövs – även i nya arbetsuppgifter. Du har körkortklass B. Tjänsten är placerad i Trollhättan, men ditt arbetsområde är 17 kommuner, vilket innebär resor i närområdet. Kvälls- och helgtjänstgöring kan förekomma. Vi erbjuder tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Anställningsort: Trollhättan

Anställningsform: Heltid

Sista ansökningsdag: Har passerat.

För mer information kontakta Agneta Berlin, tel 0733 610 356

Nationalföreningen för trafiksäkerhetens främjande, NTF är en fri, självständig och idéburen organisation som arbetar för en säker trafik. NTF arbetar på en ideell och demokratisk grund genom folkrörelser, organisationer, samhällsinstitutioner, företag och enskilda. NTF arbetar för att ingen ska dödas eller skadas allvarligt i trafiken. NTF utgör en sammanhållande kraft för medlemsorganisationer och nätverk. NTF:s opinionsbildning ska öka politikers, myndigheters, organisationers, företags och enskilda medborgares förmåga och vilja att ställa krav på och själva bidra till bättre trafiksäkerhet och folkhälsa.

Ny projektledare - ansökningstiden har löpt ut och urvalet är påbörjat

2020-03-25